2 вересня, 19-00. Арт-Платформа. ЙДИ НА ЗВУК

Ми хочемо танцювати.
Отже, нам потрібна музика. Ми бажаємо багато музики, тому влаштовуємо черговий фестиваль в рамках АРТ-ПЛАТФОРМА – музичний пікнік ЙДИ НА ЗВУК.

Пікнік в центрі Краматорська біля фонтану, де кожен зможе взяти в руки інструмент, щоб поджеміть в хорошій компанії або просто послухати-потусити. Вулична музика – це ж так романтично і так близько, тому що в ній закодована зрозуміла всім життя сучасності.

На фестивалі влаштуємо окрему хіп-хоп зону. Тут правильний біт качає хлопців і є відкритий мікрофон для поетів, майстрів фрістайлу, хіп-хоп груп і стенд-аперіо. Якщо хочеш виступити на АРТ-ПЛАТФОРМІ, залишай заявку і ми з тобою зв’яжемося.

П’ять годин музики і танців – в самий раз, щоб зголодніти. Ми передбачили фуд-корт, де можна буде охолодитися лимонадом і перекусити. Крісла, подушки, чіл-зона, як зазвичай, – за нами. Але пледи для пікніка вітаються, тому що чекаємо багато гостей-друзів-знайомих.

Форма заявки на фестиваль


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!

Цей сайт використовує cookies