Noize MC везе в тур альбом «Цар гори»

3410
коментарі відсутні

Noize MC везе в тур альбом «Цар гори»

 

Концерт NOIZE MC в Краматорську відбудеться 16 грудня 2017 р, о 19:00 в Палаці культури і техніки НКМЗ, в рамках туру, який охоплює міста Росії, Білорусі та України.

Noize MC везе в тур альбом «Цар гори».

Альбом «Цар Гори» дійсно став одним з найбільш очікуваних релізів року: чутки і домисли щодо матеріалу почали поширюватися фанатами в соціальних мережах ще минулим літом. Очікування виправдалися сповна: в 2017 році альбом «Цар гори» став «Кращим альбомом року» за результатами народного голосування головного реп-ресурсу The Flow і отримав статус платинового альбому за кількістю покупок на електронній вітрині iTunes.

В альбом «Цар Гори» увійшли 13 треків: це спільна робота зі співачкою Монеточкою «Чайлдфрі», що стала головним бенгером альбому, «Граблі» – післяноворічний хіт, доросла історія про втрачений час, «Улюблений колір» – «Кращий трек року» за версією The Flow.

Гучний бойовик «Make Some Noize», без якого вже ніяк не можна уявити виступ групи, нарешті дочекався номерного альбому, щоб зайняти в його треклисті перше місце. Раніше опублікована відеоробота «Пітерські дахи» – ліричний акомпанемент осені – також увійшов до складу альбому.

Весь матеріал, який увійшов в реліз, репетирували і виконували тільки на концертах під час минулого великого туру, і тепер, коли у шанувальників було достатньо часу, щоб прослухати його в студійній версії, вибрати і вивчити улюблені пісні з альбому, фан-спільнота готова до приїзду Noize MC в їх рідне місто, щоб підспівувати улюбленому артистові з першої до останньої пісні. Кожен трек має персональну асоціацію Нойза з містами і подіями, що відбувалися під час туру, і передає частку спогадів музиканта публіці.

Noize MC про альбом «Цар Гори»: «Альбом« Цар гори »записувався прямо під час туру по країні – так що в рамках одного треку можна почути гітари, записані в Тольятті, бас з Ростова-на-Дону, клавішні з Оренбурга і вініл , запиляний в Челябінську. Ми пройшли шлях від Сахаліну до Калінінграда, зіграли більше 50 концертів і з гордістю представляємо вам результат – реліз про те, як важливо знайти сили не звернути з обраного курсу і по дорозі почути себе, а не крики з узбіччя »

Крім пісень з альбому «Цар гори» Noize MC обов’язково включить в програму кожного концерту туру 2017 свої головні хіти нульових: «Пісня для радіо», «За зачиненими дверима», «Всесвіт нескінченний?», «Танцi», «Влаштуй Дестрой», «Моє море» – що з цього потрапить в треклист можна дізнатися, купивши квиток, прийшовши на концерт і побачивши на власні очі.

Квитки

Noize MC везе в тур альбом «Цар гори» - Фото №1 Noize MC везе в тур альбом «Цар гори» - Фото №2

Noize MC везе в тур альбом «Цар гори» - Фото №3Noize MC везе в тур альбом «Цар гори» - Фото №4


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!


0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Новини

Відео

Аналітика