АКМЦ-online: Прес-конференція: Раннє втручання» – партнерство заради майбутнього дітей та сімей

Прес–конференція на тему ГО «Ангел дитинства»- батьків дітей з інвалідністю при підтримці батьків та фахівців з Донецької та Харківської обласної батьківської платформи Всеукраїнського Форуму «Батьки за РВ в Україні» за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу (ЄС) та відбудеться дводенний семінар «Формування єдиного бачення РВ і налагодження діалогу серед ключових управлінь, батьків та спеціалістів у Донецькому регіоні України» .

Захід проводиться в рамках грантового проекту «Раннє втручання» – партнерство заради майбутнього дітей та сімей в Україні» , в межах та як невід’ємна частина спільної Програми HealthProm (Великобританія), ВГО «Національна Асамблея людей з інвалідністю» (НАІУ) і БФ «Інститут раннього втручання» (БФ ІРВ) «Батьки за раннє втручання в Україні».

Під час проведення заходу учасники ознайомляться з філософією раннього втручання (РВ), практикою надання послуг РВ в Україні, існуючим досвідом його просування та станом національної політики в нашій країні, а також обговорять та визначать оптимальні механізми міжсекторальної взаємодії для забезпечення найкращих інтересів дитини з інвалідністю, особливостями розвитку в здійсненні комплексу реабілітаційних заходів на рівні громади в умовах децентралізації, спланувати заходи для підтримки та впровадження послуги раннього втручання в Донецькій області.


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!

Цей сайт використовує cookies