Київ вимагає розслідувати кожен постріл бойовиків ОРДЛО

Київ закликав розслідувати кожне порушення режиму “тиші”, здійснене бойовиками ОРДЛО.
Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook прес-секретар представника України в ТКГ, другого президента України Леоніда Кучми Дарка Оліфер.

“За підсумками скайп-зустрічі підгрупи з безпеки. Українська сторона закликала РФ і ОРДЛО дотримуватися взятих на себе зобов’язання щодо дотримання режиму припинення вогню”, – написала вона. “Ми зажадали, щоб кожен випадок порушення режиму припинення вогню з боку ОРДЛО був розслідуваний, а винні – публічно покарані”, – додала Оліфер.

22 серпня лідери держав “нормандського формату” висловили підтримку режиму припинення вогню з нагоди початку навчального року, “шкільне перемир’я” мало почати діяти з 00:00 25 серпня.

Згідно з інформацією штабу АТО, за добу 12 вересня бойовики в зоні проведення АТО на Донбасі 27 разів відкривали вогонь, при цьому після 18:00 вони істотно збільшили число обстрілів українських позицій.


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!

Цей сайт використовує cookies