Проект ПРОМІС в Кривому Розі

21 вересня в Кривому Розі в рамках дводенного навчання «Моніторинг впровадження Стратегії розвитку міста» зустрічали делегації 13 міст України та менеджерів проекту ПРОМІС (Проект міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» впроваджує з 2015 року федерація канадських муніципалітетів за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади). Міський голова Кривого Рогу Ю.Г.Вілкул у виконкомі міськради ознайомив гостей з роботою органів місцевого самоврядування переформуванню сфери адмінпослуг. Про це повідомляє прес-служба виконкому міської ради Кривого Рогу.

З початку року органами місцевого самоврядування Кривого Рогу надано більше 280 тисяч послуг 283-х видів, при цьому – рівень позитивної мотивації за результатами послуг – 98,9%. Щоденно в місті надається понад 1000 послуг, а тому мережа офісів послуг (33) розгалужена по всіх районах – це і терпідрозділи «Візи», «Паспортні офіси», відділи реєстрації місця проживання громадян, «ВІЗА МОБІЛЬНА».

Мобільні додатки «Криворізький ресурсний центр», «Віза» в гаджетах криворіжців працюють в форматі 24/7, а тому інформаційні ресурси міста, у т.ч. послуг – «завжди в кармані».

На зустрічі були презентовані «пілотні» проекти ЦНАПу «Віза»: «ВІЗА МОБІЛЬНА», «ВІЗА ЕЛЕКТРОННА», «ПАКЕТНІ ПОСЛУГИ», «ПАСПОРТНИЙ ОФІС», які викликали професійний інтерес у колег з інших міст України та менеджерів проекту «ПРОМІС».

А з роботою нашого унікального Мобільного офісу-трансформеру знайомились безпосередньо на місці його дислокації.

Вражень і позитивних оцінок від колег на адресу виконкому Криворізької міської ради в цей день одержано дуже багато.


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!

Цей сайт використовує cookies