У Франції переселенці з Маріуполя навчаються кулінарії у зіркового шефа

Дванадцять маріупольців, серед яких чотири захисника міста, навчаються кулінарії та хлібопекарству у Франції.

Про це повідомляє Маріупольська міська рада.

Зазначається, що це навчання у відомого французького шеф-кухаря, володаря зірки Мішлен – Т’єррі Маркса. Всього курс проходять 12 маріупольців, які прибули до франзузького міста Тулуз – до кулінарної школи «Cuisine Mode d’Emploi(s)».

Серед тих, хто навчається у зіркового шефа – захисники Маріуполя Володимир Капчук, Денис Дятченко, Євген Хазан та Віталій Агеєв. Під керівництвом досвідчених майстрів вони опанують секрети французької кухні та вдосконалять свої навички.

Як зазначили у міськраді, навчання триватиме до 21 листопада 2024 року. Після його завершення оборонці та маріупольці зможуть застосувати здобуті навички у дніпровському просторі «La Cantine», який й організував навчання.


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!

Цей сайт використовує cookies