У Костянтинівці фестиваль «THE MOST FEST» буде проходити два дні. Інтерв’ю з організаторками проекту Наталкою Сосницькою та Вітою Базан

Коли буде проходити фестиваль?

В.Б: «THE MOST FEST» відбудеться 25-го та 26-го серпня. Це вже друга подія. Минулого року ми починали з такого невеличкого івенту з того простору, який побудували в промисловій зоні. На основі досліджень, які проводилися, опитуючи місцевих, вирішили вдихнути життя саме в зазначене місце.

О котрій почнеться захід? З яких частин складатиметься?

В.Б: Розпочнеться все о 12-й годині з лаунж-атмосфери, коли можна буде прийти подивитись виставки плакатів «Толерантність» та про промислову зону Костянтинівки. Вже з другої години почнуться лекційна частина фесту і паралельно локація кінопереглядів. Можна буде послухати лекцію від продюсера Райко Божича про те, як організовувати круті фестивалі в екстремальних умовах. Також пройде воркшоп про те, як робити інстафото від Наталки Сосницької та Данила Шуліпи. Експерти з соціального бізнесу з Краматорську та Слов’янську розкажуть, як приваблювати бізнес-партнерів до своїх проектів.

О котрій годині почнуть виступати гурти?

Н.С: В перший день виступи гуртів будуть тривати з 19-ї до 23-ї години вечора. В другий день все почнеться трішки пізніше десь о 20-ї годині. Будуть грати цікаві гурти з Києва та Харкова й потім для нас будуть грати ще відомі Ді-джеї.

Чим будете розважати гостей на другий день фесту?

Н.С: На другий день з 12-ї до 19-ї відбуватиметься відбір на чемпіонат «Брейк кідс». Братимуть участь діти й дорослі. Судитимуть закордонні експерти. Переможці отримають квитки на фінал. Це ж міжнародний конкурс, тож все дуже серйозно. Звучить , як закрита подія, але насправді це дуже красиво й для глядачів цікаво. Тому можна буде прийти і подивитись , як запалюють класні танцівники. Паралельно працюватиме зона кінопоказу.

Чи буде працювати кухня? Де гостям заходу можна буде перекусити?

Н.С: В нас на фесті буде зона фуд-корту , де можна буде поїсти абсолютно різну їжу. Готуватимуть і місцеві ресторани й запрошені з сусідніх міст. Також буде лаунж – зона , де можна буде відпочити після того, як ви поїли – полежати трохи в пуфику, або в гамаку.

На якому етапі зараз процес підготовки?

Н.С: Минулий тиждень був організаційний – розробляли програму. Зараз розпочалась активна робота саме на локації. Ми прибираємо, розчищаємо територію та протягуємо електрику. Тож з цього моменту ми там будемо навіть ночувати.

Скільки гостей в цьому році очікуєте зустріти на заході?

Н.С. Минулого року до нас завітало десь 400 людей, але ми не рахували точну кількість , бо були зайняті з ранку і до пізньої ночі. Цього річ очікуємо мінімум в двічі більше. До нас завітають люди з Києва, Львова, Харкова , Маріуполя, Франківська тощо.

Юлія Дерека


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!

Цей сайт використовує cookies