У Костянтинівці відбулося відкриття Арки закоханих

Організатори розташували споруду Арки закоханих у сквері Тихому неподалік від міського РАГСу. Це місце, де закохані зможуть фотографуватися і вішати іменні замки.

Першими на Арку повісили свій замок кохання молодята Олена та Олег Гричини, які одружилися як раз в день відкриття цього місця для закоханих. Їх привітали жителі міста, а від організаторів свята вони отримали подарунки. Також нагородили пам’ятними сувенірами сімейні пари, які відзначили у цьому році срібне та золоте весілля.

Кована арка виготовлена з металу. Для освітлення біля неї встановлені сонячні панелі. Такий подарунок місту зробив бізнесмен Сергій Чертков.

«У кожному місті повинен бути символ любові, там де закохані можуть сказати слова кохання, висловити свої почуття. Ми задумали це як проєкт і втілили його в життя. Я сподіваюся, що він стане хорошим добрим символом міста Костянтинівки. Ми теж хотіли б мати парк кованих фігур, я сподіваюся, що це перша така фігура в цьому сквері. Я хочу, що ми найближчим часом придбали й встановили в сквері Олекси Тихого ще кілька кованих фігур», – каже Сергій.

На відкриті арки закоханих зібралося близько сотні містян, для яких відбувся концерт – співали місцеві вокалісти, грав духовий оркестр. У інтерактивній формі проходив розіграш призів – гості відповідали на запитання й отримували лотерейні квитки. Наприкінці заходу рандомно обиралися виграшні номери, володарі яких отримали подарунки.


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!

Цей сайт використовує cookies