В Красногорівці почали ремонтувати п’ятиповерхівку

На Донеччині рятувальники-верхолази проводять відновлювальні роботи після обстрілів міста. У травні цього року проросійськи бойовики з артилерії обстріляли Красногорівку, в результаті чого значних пошкоджень зазнали об’єкти соціальної інфраструктури та чисельні житлові будинки. Значні руйнування виявилися на п’ятиповерховому житловому будинку по вулиці Толстого.

Ремонтні роботі на пошкоджених об’єктах рятувальники Головного управління ДСНС України у Донецькій області почали з 27 вересня, повідомляє прес-служба ДСНС.

За цей період вони демонтували 30 кв. м цегляної кладки, 85 залізобетонних плит загальною масою 115 т, 1 балкону плиту 1,5 т, 3 віконних та 3 балконних ригеля та прибрали 15 куб. м будівельного сміття.

2 жовтня фахівці Аварійно-рятувального загону спеціального призначення залучались до проведення ремонтних робіт у 5-ти поверховому будинку по вул. Толстого. Протягом доби рятувальники розчистили 5 куб. м будівельного сміття.


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!

Цей сайт використовує cookies