Генерал Микола Семенишин – новий очільник поліції Донеччини

3503
коментарі відсутні

Генерал Микола Семенишин – новий очільник поліції Донеччини

Нового начальника представили сьогодні, 13 вересня, під час наради з особовим складом Донецького ГУНП, що відбулася за головуванням першого заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ярового.

Як повідомляє Департамент комунікації МВС України генерал Нацполіції 3-го рангу Микола Семинишин до цього очолював поліцію Хмельницької області. 

Він народився 25 листопада 1969 року на Хмельниччині. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 1990 році міліціонером взводу патрульно-постової служби в місті Кам’янець-Подільському Хмельницької області. Згодом працював у підрозділах карного розшуку та на керівних посадах підрозділів правоохоронних органів Західної України.

«Я вважаю, що генерал Семенишин сприятиме ефективнішому розв’язанню всіх проблемних питань, які будуть поставлені в цьому непростому регіоні. Сподіваюсь на ваш професіоналізм і бажання виконувати свої обов’язки», – наголосив Сергій Яровий.

Новопризначений начальник поліції Донеччини нагадав, що основний девіз поліції України – «Служити та захищати». «Я сподіваюся, що всі підтримаєте основний девіз поліції Донеччини – «Служити, захищати та перемагати», – додав він.

Він також підкреслив, що у своїй роботі він намагатиметься використовувати досвід, набутий під час роботи у поліції Хмельницької області. «Наразі я вже бачу дуже багато проектів, які можна запропонувати. Наприклад, проект з профілактики підліткової злочинності», – підсумував Микола Семинишин.

Водночас Віталія Невгада, який виконував обов’язки начальника Донецького ГУНП після уходу з цієї посади В’ячеслава Аброськіна, призначено на посаду заступника голови Національної поліції – начальника Головного слідчого управління. Звертаючись до присутніх на нараді поліцейських, Сергій Яровий відзначив, що Віталій Невгад досвідчений керівник, який професійно виконував свої обов’язки, а тому йому було запропоновано посаду у Головному слідчому управлінні.

Також сьогодні стало відомо, що начальник Краматорського відділу поліції Віталій Максимів переведений в Київ на нове місце служби – в Департамент карного розшуку Національної поліції.


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!


0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Новини

Відео

Аналітика