Інвестиції на розвиток територій

Громади Дніпропетровщини мають можливість залучити приватні інвестиції на розвиток інфраструктури. Такі перспективи відкриває швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO. Участь у конкурсі можуть взяти міста, населення яких не перевищує півмільйона. Про це повідомляє прес-служба ДніпроОДА.

Пріоритетними у відборі є проекти у галузі енерго- та ресурсозбереження, переробки твердих відходів, розвитку транспортної інфраструктури й туризму, будівництва та капремонту житла.

Кошти від розміщення облігацій зараховуються до бюджету розвитку міст і спрямовуються на створення чи оновлення інфраструктурних об’єктів.

Кожен учасник має чітко визначити мету використання фінансових ресурсів, залучених від розміщення облігацій, розкрити конкретні напрямки їх використання. Обсяг коштів має бути не менше ніж 20 млн грн.

Для участі необхідно завантажити та заповнити форму заявки і надіслати її на електрону адресу v.kozak@despro.org.ua

Дедлайн подачі проектів – 22 грудня 2017 року.

Лідерів визначить Рада конкурсу протягом п’яти днів. Переможці отримають безкоштовну консультаційну підтримку у підготовці документів і розрахунків, пошуку інвесторів.

Облігації місцевих позик – цінні папери, які розміщуються на підставі рішення міської ради відповідно до вимог, установлених бюджетним законодавством. Вони є інструментом залучення коштів на потреби розвитку громади.


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!

Цей сайт використовує cookies