Де шукати допомогу переселенцю

Зібрали для вас добірку матеріалів з корисними посиланнями про те, де шукати допомогу переселенцю.
Потребуєте медичної, психологічної, соціальної чи юридичної допомоги?
Шукайте потрібні контакти нижче.
  • Де шукати медичну допомогу та куди звертатись у разі потреби лікаря – перелік онлайн медичних послуг та чат-боти
  • Гаряча лінія психологічної допомоги: як скористатися, перебуваючи за кордоном. аряча лінія психологічної допомоги створена для українців, які постраждали від війни й перебувають як на території України, так і в деяких країнах Європейського Союзу. У роботі задіяно фахових психологів із багаторічним досвідом, які пройшли спеціальну підготовку для роботи зі складними кризовими ситуаціями.
  • Про захист прав тих, хто постраждав від збройної агресії росії. Ольга Алтуніна, представниця Омбудсмена із захисту прав осіб, які постраждали внаслідок збройної агресії проти України, – про права переселенців, порядок звернення до Омбудсмена, евакуацією з Донеччини та перспективи на найближчу зиму.
  • Гаряча лінія юридичної допомоги для переселенців від NRC. Норвезька рада у справах біженців (NRC) продовжує працювати в Україні для надання допомоги населенню, яке постраждало внаслідок бойових дій.


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках – YouTube або Facebook або Twitter. Долучайтесь!

Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!

Прегелянути коментарі (1)

Цей сайт використовує cookies