Дітям на лінії зіткнення розкажуть, як безпечно провести канікули

Проєкт «Безпечні канікули» охопить 10 прифронтових населених пунктів Донеччини. Розпочався він 10 липня і триватиме до 28 серпня.

Минулого тижня вже відбулася перша зустріч у рамках проєкту «Безпечні канікули» у селі Гранітне Волноваського району. Під час неї поліцейські ювенальної превенції розказали дітям правила безпечного відпочинку влітку, а представники місцевого самоврядування провели творчі воркшопи.

«Коли ми були в Гранітному, то там від молоді дізналися про потребу в створенні молодіжного центру. На наступник рік ми пропонуватимемо, щоб у цьому селі на базі палацу культури, що наполовину розбитий від обстрілів, з’явився такий центр», – розповіла начальниця управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації Лілія Золкіна.

«Безпечні канікули» є частиною проєкту «Донеччина – згуртована та безпечна».

«У рамках проєкту також проводитимуться тренінги для громад щодо протидії гендерно обумовленого та домашнього насильства, а також щодо протидії шахраям, попередження вживання наркотичних засобів», – розказала координаторка БФ «Слов’янське серце» Анастасія Горбачова.

Проєкт «Донеччина – згуртована та безпечна» реалізується благодійним фондом «Слов’янське серце» спільно з Головним управлінням Національної поліції в Донецькій області в межах Програми розвитку ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії, Швеції та Європейського Союзу.

Ірина Мартинова


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!

Цей сайт використовує cookies