До 350 000 грн можуть отримати організації, які надають психологічну допомогу ВПО та постраждалим від війни

Міжнародна організація HIA (Угорська Екуменічна Служба Допомоги) оголошує конкурс грантових проєктів психосоціального напрямку, які реалізовуватимуть у східних частинах України.

Від початку повномасштабної війни HIA забезпечує комплексну допомогу для внутрішньо переміщених осіб в Україні та для біженців в Угорщині. Цього разу  Екуменічна Служба Допомоги оголосила конкурс проєктів, направлених на психологічну допомогу переселенням та людям, що постраждали від війни.

Максимальна сума гранту – 350 000 грн.

Проєкт триватиме від 3 до 6 місяців.

Які проєкти розглядатимуть

Організація готова підтримати проєкти, направлені на вирішення наступних завдань:

  • психологічна допомога дітям;
  • психологічна підтримка людей, які постраждали від воєнних дій, втратили родича внаслідок воєнних дій, або проживають з особою, яка повернулась з воєнних дій;
  • підготовка психологів для спеціалізованої допомоги людям з ПТСР з метою залучення їх до подальшої роботи в рамках проекту;
  • організація навчальних заходів/тренінгів з метою популяризації інформації про методи саморегуляції та роботи зі стресом.

Читайте також: Українці можуть отримати до $5000 для впровадження соціальних інновацій

Хто може подати заявку та куди звертатись

Взяти участь у конкурсі можуть благодійні, громадські та релігійні організації, які надають підтримку у східних областях. Вони мають бути офіційно зареєстровані на території України й сюди не входять тимчасово окуповані територій.

Для участі потрібно заповнити заявку учасника за посиланням.

Відповідь буде надіслано протягом 14 днів по факту завершення конкурсу.

Кінцевий термін подачі заявок – 1 липня 2023 року.


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!

Цей сайт використовує cookies