GIZ GmbH знову відвідало Нікополь

Німецьке товариство міжнародного співробітництва GIZ GmbH знову відвідало Нікополь.

Як відомо, німецьке товариство міжнародного співробітництва GIZ GmbH обрало Нікополь пілотним містом з розробки інтегрованої стратегії та плану дій в приймаючій громаді. Як повідомляє прес-служба нікопольської міськради, 7 та 8 серпня у приміщенні міської ради відбулось друге спільне засідання робочої групи з розробки Інтегрованої стратегії та Плану дій щодо житла для малозабезпечених верств населення з пріоритетом вирішення проблем внутрішньо переміщених осіб у місті Нікополі.

Заступник міського голови Ольга Коник привітала присутніх, подякувала представникам GIZ GmbH за можливість продовження плідної співпраці та повідомила про участь у засіданні робочої групи представників виконавчих органів міст Кривий Ріг та Павлоград, що не отримали статус «пілотного міста», але співпрацюють з GIZ GmbH в рамках даного проекту в якості партнерів-спостерігачів.

У свою чергу, координатор проекту GIZ GmbH Олексій Сьомак роз’яснив про доцільність об’єднання окремих кластерів у групи, запропонував формат роботи в кластерних групах за визначеними напрямками діяльності та наголосив на важливості якісної підготовки SWOT-аналізу.

Начальник відділу міжнародного співробітництва та розвитку Сергій Дорошенко доповів про результати виконання протокольних доручень першого засідання робочої групи, а саме: підготовлений перелік об’єктів, призначення відповідальних за кластери, розроблений шаблон SWOT-аналізу та заповнену анкету першої проектної пропозиції (реконструкція будівлі гуртожитку за адресою: Нікополь, вул. Кармелюка, 4).

Також, експерт GIZ GmbH Йохен Гаулі підготував для присутніх презентацію стосовно SWOT-аналізу.

За підсумками проведення другого спільного засідання робочої групи були прийняті відповідні рішення. Наступне засідання робочої групи у місті Нікополі планується провести на початку вересня.


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!

Цей сайт використовує cookies