Краматорська міська рада переглянула умови оплати праці чиновників

Премії меру та його замам знижено вдвічі – таке рішення ухвалено на черговій сесії 6 вересня. Окрім зарплатні та премій, керівництво міста може розраховувати на надбавки й матеріальну допомогу.

Відтепер міський голова Краматорська Андрій Панков буде отримувати щомісячну премію в розмірі 200 відсотків замість затверджених раніше 400 відсотків. При цьому щомісячна надбавка за високі досягнення у праці залишиться на тому самому рівні – 50 відсотків від посадового окладу.

Відповідно до укладеного депутатами рішення, преміювання заступників міського голови і секретаря міськради також зменшено вдвічі – з 360 до 180 відсотків, в той же час вони теж будуть отримувати надбавку за високі досягнення в розмірі 50 відсотків від окладу.

Також в рішенні сесії міститься можливість отримання міським головою та його заступниками премій до державних свят. Розмір не уточнюється: «в межах фонду преміювання» – так формулюється у документі.

Крім того, депутати затвердили Положення про преміювання та депреміювання посадових осіб виконкому Краматорської міськради. Сумлінні працівники зможуть розраховувати на щомісячну доплату в розмірі не менше, як 10 відсотків посадового окладу. Верхня межа не вказується.

Водночас посадовцю можуть зменшити премію на 20-90 відсотків за порушення трудової та виконавської дисципліни, неякісну підготовку документів, допущення приписок та виправлень у звітності, втрату службових документів і таке інше.


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!

Цей сайт використовує cookies