“Ляльки – кохання з першого погляду”

Наталія Шульга з Торецька довго обирала собі заняття до душі. Робила декупаж, обереги, топіарії, плела кошики з газет. Однак, останні п’ять років вона захопилася ляльками.

«Коли почалися ляльки, я пропала. Ляльки – це кохання з першого погляду», – розповідає майстриня.

Зайчики, киці, тигренята до Нового 2022 року із запахом кави чи ванілі, ляльки Тільди і портретні ляльки. Усього Наталя зробила понад пів тисячі іграшок. Каже, на готовий виріб може піти одна ніч, а може й три місяці. Одного разу в неї було замовлення на три ляльки за одну добу.

«Спочатку дівчина замовила в мене одну ляльку. Потім до вечора вже була друга лялька. І вже десь о годині 2-3 ночі вона зателефонувала і сказала, що потрібна ще одна лялька. Третя».

Нині майстриня поставила собі за мету – створити колекцію зі ста ляльок. Заготівки вже пошила, розробила образи, готові вже й деякі елементи одягу та взуття.


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках – YouTube або Facebook або Twitter. Долучайтесь!


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!

Цей сайт використовує cookies