«Нова пошта» змінила назву та підготувала нововведення для українців

Група компаній «Нова пошта» – це давно вже не просто поштовий оператор. Вона пропонує широкий спектр послуг, серед яких є навіть фрахтові перевезення. А віднедавна відділення відкрились і у багатьох країнах Європи.

Зокрема Nova Post вже відкрила понад 70 відділень у Латвії, Естонії, Литві, Польщі, Чехії, Румунії, Німеччині, Словаччині та Молдові та ін.

Тож власники вирішили, що зараз найкращий час для того, аби дещо скоротити назву. Тож незабаром компанія називатиметься просто — NOVА.

Читайте також: NovaPay запускає мобільний додаток, де можна відкрити платіжний рахунок, отримати карту та здійснювати перекази

Нові послуги від «Нової пошти»

Тепер компанія організувала ще й роботу нової мережі пунктів видачі посилок. Завдяки нововведенням клієнти компанії зможуть отримувати та відправляти посилки не тільки у відділеннях пошти, а й у кафе, магазинах та навіть на АЗС.

Як повідомляє пресслужба «Нової пошти», отримувати або відправляти можна посилки, які важать до 10 кілограмів. Крім того, для клієнтів продовжує діяти послуга з переадресації посилок. У межах міста вона є безплатною.

«Йдеш з роботи і постійно забуваєш зайти у відділення за посилкою? Тоді знати, де знаходиться найближчий пункт — просто маст-хев для тебе. Користуйся нашою мережею пунктів видачі та прийому посилок, розташованих там, де ти часто буваєш: кафе, АЗК та магазини», — йдеться у повідомленні.

Дізнатися, де працює найближчий пункт «Нової пошти» можна, якщо скористатися спеціальним додатком або на сайті.

Читайте також: «Нова пошта» відкриватиме рахунки та випускатиме платіжні картки


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!

Цей сайт використовує cookies