Подарунки для сиріт та дітей АТОвців

На Дніпропетровщині продовжується благодійна акція «Миколай про тебе не забуде». Для дітей, які потребують особливої уваги, мешканці області вже передали два десятки подарунків. Ще є час приєднатися до доброї справи, наголосила координатор Центру допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА Наталія Шуліка.

«Кожна дитина у новорічні свята чекає на дива. Подарувати казку малечі, яка  найбільше цього потребує, може кожен. Стати добрим чарівником просто. Необхідно приєднатися до акції «Миколай про тебе не забуде» – принести невеличкі подарунки до Центру допомоги учасникам АТО», – розповіла Наталія Шуліка.

На подарунки у Центрі чекають до 15 грудня включно. Гостинцем можуть стати іграшки, канцтовари, одяг, спортивне спорядження, книжки, солодощі.

Центр допомоги учасникам АТО знаходиться в будівлі облдержадміністрації за адресою: пр. О.Поля, 1. Подробиці – за телефоном 068-6798961.

Акцію «Миколай про тебе не забуде» Центр проводить разом з благодійною організацією «Твори добро!».


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!

Цей сайт використовує cookies