Поліція Донеччини готується до другого туру президентських виборів

Про хід розслідування виборчих правопорушень під час першого туру голосування та підготовку до другого туру в Україні та зокрема на Донеччині повідомили радник міністра внутрішніх справ України Іван Варченко та начальник поліції Донецької області Микола Семенишин під час брифінгу у Маріуполі.

Як зазначив Іван Варченко, робота органів системи МВС під час першого етапу виборів в Україні була ретельно проаналізована та з урахуванням цього досвіду визначені подальші завдання:

“Поліцейські принципово реагували на найдрібніші порушення. Зокрема на Донеччині зареєстровано понад 700 повідомлень про правопорушення. Натомість превентивна робота з суспільством дозволила попередити низку серйозних виборчих злочинів, поширених у попередні роки”.

Начальник Головного управління Нацполіції в Донецькій області Микола Семенишин проінформував громадськість про хід розслідування виборчих правопорушень. Зокрема, він повідомив, що на Донеччині відкрито 38 кримінальних проваджень, пов’язаних із виборами. Одне з них вже скеровано до суду, і ще 9 – з перспективою спрямування.

“Поліція Донецької області готова до забезпечення проведення другого туру виборів Президента України”, – підсумував Микола Семенишин.


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!

Цей сайт використовує cookies