Прифронтова Мар’їнка під обстрілом, пошкоджені житлові будинки

Мінометний обстріл житлових будинків розпочався ввечорі 13 листопада, о 19:30 та тривав близько години. На даний час зафіксовано пошкоджений будинок по вулиці Карпова (у минулому Тельмана), 36а. Пенсіонерка та її син, які в той час знаходилися вдома, не постраждали. Про наслідки обстрілу повідомляє прес-служба поліції Донеччини.

«Близько 20:30 в один із будинків по вулиці Карпова (Тельмана) влучив снаряд. В результаті були пошкоджені всі вікна та фасад приміщення. 66-річна пенсіонерка та її 37- річний син, які знаходилися в оселі в момент вибуху, на щастя, не постраждали», – йдеться в повідомленні.

На місто обстрілу виїхала слідчо-оперативна група Мар’їнського відділення поліції, яка виявила у дворі хвостовик від міни, який знаходився у 20 см від будинку.

Зранку також стала надходити інформація про наявність мін, які не розірвалися. Її перевіряють представники ДСНС. Вони знаходяться на місці події й оглядають територію.

Прифронтова Мар’їнка доволі часто потрапляє під вогонь з боку незаконних збройних формувань. Цієї осені двічі фіксувались обстріли контрольно-пропускного пункту що знаходиться поблизу міста. Місяць тому, 13 жовтня, снайпер бойовиків поранив військовослужбовця Держприкордонслужби. На щастя, того разу обійшлося без постраждалих серед мирних громадян, які перетинають лінію зіткнення.


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!

Цей сайт використовує cookies