Росіяни знову обстріляли Слов’янськ та Лиман

Російські загарбники продовжують війну проти цивільних людей та руйнувати Донецьку область. Протягом минулої доби ворог обстріляв 15 населених пунктів Донеччини. А сьогодні вдень, 29 листопада, відкрив вогонь по Слов’янську та недавно звільненому Лиману.

За словами очільника Слов’янська Вадима Ляха, по місту було нанесено 3 удари. Наразі обсяг руйнувань, спричинених черговою атакою росіян, встановлюється. Цього разу, на щастя, обійшлося без жертв.

«На жаль, місто знову обстріляли. Попередньо, ракетами С-300. Два «прильоти» до мікрорайону Хімік, один — в мікрорайон Лісний. Пошкодження уточнюються», — зазначив він.

Заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко прокоментував обстріл недавно звільненого Лиману. За його словами, росіяни завдали удару по Лиману із реактивних систем залпового вогню «Град» та поцілили в житловий сектор міста.

Донецька обласна прокуратура повідомила, що за фактом обстрілу деокупованого Лимана розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

«Цього разу армія рф поцілила у житловий сектор, де мешкали виключно цивільні особи. Від снарядів окупантів загинув 64-річний чоловік, ще троє громадян віком від 44 до 70 років отримали поранення. Також снарядами пошкоджено будинки місцевих мешканців», – йдеться в повідомленні.


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!

Цей сайт використовує cookies