У відповідь на складну ситуацію знову «закручують» гайки

Як повідомляє координатор групи «Інформаційний опір» і депутат ВР Дмитро Тимчук на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, серед жителів тимчасово окупованого проросійськими терористами Донецька почали поширювати чутки про те, що скоро буде скасовано «комендантську годину», яка буде замінена «посиленням патрулювання». Згідно з наявними відомостями, такі чутки поширюють представники окупаційної адміністрації, щоб знизити давно назріле у місцевого населення роздратування від «комендантської години».

Крім того, Тимчук заявив, що на одній з останніх нарад керівних кадрів «МГБ ДНР», російські куратори з ФСБ РФ віддали наказ на зниження показників щодо розкриття й затримання «підривних елементів», в тому числі, «українські ДРГ», на окупованій території.

На думку Тимчука, таке зниження показників «контррозвідувальної діяльності» абсолютно неприпустимо в умовах загострення протестних настроїв серед місцевого населення, викликаних погіршенням соціально-економічної ситуації в «ДНР» (підвищення цін на основні товари, перш за все продовольчої групи, зменшення кількості робочих місць і т. д.).

Також командування 2-го АК «ЛНР» висловило різке невдоволення недостатньою якістю документування з боку «відповідних структурних підрозділів» випадків «порушення Україною положень Мінських угод». Вказано на необхідність «нових підходів у пошуках доказів», а також розкритиковано видане 2 дні тому підготовлене «прес-службою НМ ЛНР» повідомлення про те, що в район н. п. Щастя «прибула група жінок-снайперів з Прибалтики». На думку командування «2 АК ЛНР», подібні повідомлення повністю себе дискредитували (раніше представники «НМ ЛНР» багаторазово повідомляли про появу на фронті в рядах ВСУ снайперів «з Польщі», «з країн НАТО», «з Прибалтики», «американського спецназа» та ін.).


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!

Цей сайт використовує cookies