Учасники інноваційного центру розвитку молоді та дітей “Талантаун” завітали до костянтинівського МЦЗ

Нещодавно пройшов день відкритих дверей для старшокласників із Інноваційного центру розвитку молоді та дітей «Талантаун» у Костянтинівському міському центрі зайнятості. Всього в заході прийняли участь 10 дев’ятикласників та голова інноваційного центру Євгенія Приходько.

Під час заходу старшокласники ознайомились із діяльністю й послугами служби зайнятості та з метою професійного самовизначення пройти профдіагностичне тестування. В ході заходу учні ознайомилися з структурою центру зайнятості, функціонально-просторовим розміщенням інформаційних секторів та інформацією, яка може бути корисною при виборі майбутньої професії. Старшокласники охоче відповідали на поставлені запитання та демонстрували обізнаність у вимогах популярних професій до людини. Перегляд відеороликів про правила вибору професії викликали жвавий інтерес школярів.

Особливу увагу учасників заходу привернули до себе сучасні он-лайн технології та сервіси працевлаштування – оновлений сайт Державної служби зайнятості, електронна черга, новостворена гаряча лінія для консультування в телефонному режимі та розгляду пропозицій і побажань, відеорезюме, скайп співбесіди з роботодавцями тощо.

Наприкінці заходу всі учасники безкоштовно пройшли профдіагностичне тестування за допомогою АРМ-Консультант та АС «Оптант Плюс», яке допоможе їм більш свідомо підійти до вибору майбутньої професії.

Юлія Дерека


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!

Цей сайт використовує cookies