Урочисте відкриття благодійної фотовиставки «Старенькі»

Благодійна організація «Благодійний фонд «Карітас Краматорськ» запрошує долучитися до доброчинності та підтримати збір коштів для допомоги мешканцям будинку милосердя «Віфезда».

26 листопада о 16:00 за адресою м. Краматорськ, вул. Академічна, 60 в Музеї історії міста Краматорської міської ради (3 поверх) відбудеться урочисте відкриття благодійної фотовиставки «Старенькі». З ініціативи волонтерів цей захід спрямовано на збір коштів для придбання вугілля, що необхідне будинку милосердя, щоб забезпечити теплом 32 мешканці.

В програмі заходу передбачено:

― Вітання директора БФ «Карітас Краматорськ» о.Василя Іванюка.
― Перегляд соціального відеоролику «Приємні потреби», розроблено спеціально
до виставки.
― Слово директора БФ «Віфезда» Лариси Денесюк.
― Представлення волонтерських ініціатив, що впроваджуються фондом в співпраці з волонтерами під керівництвом Олени Сімченко та Олени Солдатової.
― Презентація фото від волонтерів-фотографів Анни Сенченко та Вікторії Гончаренко.
― Неформальне спілкування під час кава-паузи.

Волонтери та працівники благодійного фонду «Карітас Краматорськ» вірять в те, що будь-хто здатен хоча би на один день відмовитись від приємних «дрібниць», з яких складається наше буденне життя, заради допомоги тим, хто її найбільше потребує.

Під девізом «Добро – це Я! ДоброДіяти легко!» ми хочемо активізувати нашу громаду робити добрі вчинки, адже це набагато легше, ніж може здаватись.


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!

Цей сайт використовує cookies