В день виборів в Антикризовому медіа-центрі працюватиме прес-центр

Журналістів запрошують взяти участь в роботі громадського прес-центру в день другого туру голосування 21 квітня 2019 року. Під час роботи прес-центру ви зможете отримувати максимально швидко правдиву і найповнішу інформацію про хід голосування на виборчих дільницях Донецької області на виборах Президента України.

Організатори прес-центру:
– Громадська організацією “Точка доступу”
– Громадянська мережа ОПОРА
– Інформаційний партнер: Антикризовий медіа-центр

Місце проведення: Антикризовий медіа-центр, адреса: м. Краматорськ, вул. Марата 1.

До участі в прес-конференціях запрошені представники органів державної влади та місцевого самоврядування, начальник ГУ МВС в Донецькій області, представник органу ведення держреєстру, представники окружних виборчих комісій і представники кандидатів (о 21:00). Також, під час брифінгів, буде телефонне включення із представниками Донецько-Луганського регіонального управління Державної прикордонної служби України та Об’єднано-командного пункту Об’єднаних сил.

Орієнтовна програма роботи Незалежного громадського прес-центру 21 квітня:
9:00 – 10:00
Початок роботи прес-центру. Інформація про відкриття виборчих дільниць, активності виборців, які виникли проблеми і виявлені спостерігачами Громадянської мережі ОПОРА порушень виборчого законодавства. Для виступу також запрошені представники органу ведення держреєстру.
13:00 – 14:00
Відомості про активність виборців, зафіксовані порушення і їх аналіз. Виступи представників окружних виборчих комісій.

17:00 – 18:00
Інформація ГУ МВС області про підготовку до проведення виборів Президента України, обстановку на дільницях, порушення, зафіксовані представниками органів внутрішніх справ. Показники активності виборців.
21:00 – 22.00
Підсумки голосування в Донецькій області. Виступи представників кандидатів та політичних партій з коментарями процесу голосування.

22 квітня об 11 годині відбудеться прес-конференція Громадянської мережі ОПОРА щодо перебігу дня повторного голосування на виборах Президента України.

Під час заходу представники ОПОРИ розкажуть про зафіксовані порушення виборчого законодавства у день голосування, під час підрахунку голосів та передачі виборчої документації з дільниць до окружних виборчих комісій.

Експерти також презентують результати проведеного паралельного підрахунку голосів (PVT – parallel vote tabulation), набагато швидші та точніші за результати екзит-полів.


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!

Цей сайт використовує cookies