Як посилити фінансову спроможність ОТГ

Дніпропетровський ЦРМС посилює фінансову спроможність ОТГ. Семінар фінансових служб об’єднаних територіальних громад щодо правових засад наповнення місцевих бюджетів проведений 24 січня Дніпропетровським ЦРМС та PRAVOCATORом у правовому клубі у м. Дніпро.

Відкриваючи семінар, представник «PRAVOKATOR правовий клуб» Дніпро Олексій Тертишний презентував можливість взаємодії ОТГ із системою БПД для розвитку громад, а також платформу правових консультацій WikiLegaAid.

Експерт Дніпропетровського ЦРМС Андрій Мужевський проаналізував виконання бюджетів ОТГ області за 2018 рік та презентував кращі регіональні практики у сфері управління місцевими фінансами.

Також представники громад вивчили законодавчі особливості справляння місцевих податків та зборів у 2019 році та спільно обговорили резерви зміцнення податкової бази місцевих бюджетів та правове регулювання податкових надходжень на місцевому рівні.


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!

Цей сайт використовує cookies