ЗСУ продовжують знищувати військові склади росії

Українські захисники продовжують знищувати військові склади росії на тимчасово окупованих територіях.

«Продовжують фейєрверити ворожі склади, детонують припаси, чути вибухи в луганському Алчевську, Торезі, Харцизьку, Шахтарську, Кіровському, Іловайську, Торезі та в Калінінському районі Донецька. То, мабуть, місцеві мешканці демілітаризують російських окупантів», – написав речник Одеської ОВА Сергій Братчук у Телеграмі.

Окрім того, радник керівника Офісу президента Олексій Арестович вже сьогодні, 10 липня, повідомив про чергові втрати росії – внаслідок удару по складу та пункту управління в Новій Каховці на Херсонщині знищено понад 100 російських окупантів.

«За попередніми даними, понад 100 ліквідованих, близько 200 поранених. Половина з них – важкі, частина не виживе», – написав він у Твіттері.

Не тільки склади

Радник голови Херсонської ОДА Сергій Хлань підтверджує удар по базі Росгвардії у Херсоні.

“В Херсоні ювелірне влучання по військовій частині окупантів на вулиці Пестеля. Вона горіла ще від вранішніх попадань о 5-й ранку, а потім знову, коли влучили в 10-й. Очевидці повідомляють про крики росіян під завалами. При спробі підійти ближче до шостої гімназії і дізнатись щось — окупанти стріляють в повітря. В них починається відверта паніка?”, – написав він у Фейсбуці.

Читайте також: Хроніки війни. День 136

Ірина Міщенко


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!

Цей сайт використовує cookies