Званівські активісти даруватимуть сувеніри учасникам флешмобу екосвідомості

Користувачам соцмереж пропонують розмістити пост на своїй сторінці в соцмережі з описаними власними кроками до еко-свідомого життя. Це може бути фото в Інстаграм, розповідь у Фейсбуці або відео у Тік-Ток – формат не обмежується.

“В ідеалі, щоб це було фото та невеличкий опис. Не забудьте додати хештеги #ЕКОдвіж #ЛЕМКОцентр #ПосольствоВеликоїБританії #БританськаРада #ЛІМ”, –  каже одна з ініціаторок акції Юлія Тимчак.

Три найцікавіші публікації отримають призи – чашку, торбу та футболку. Онлайн–челендж «Я за ЕКОдвіж!» забезпечений подарунками від соціального підприємництва Сувенір-лемко-двіж, яке створює речі багаторазового вжитку та популяризує ідею відмови від пластику.

Взяти участь в акції можна до кінця січня. Це частина екологічної волонтерської програми «ЕКО-двіж» від ГО “ЧаРи”  та “Лабораторії  Ініціативної Молоді” за підтримки Посольства Великої Британії в Україні

“Ми поширюємо та масшабуємо ідею ЕКО-двіжу. Нині онлайн-активності дуже на часі! Долучитися можуть всі бажаючі, в кого є досвід еко-свідомого чогось. Використовуємо всі види мотивації, які маємо! Особисто я вважаю, що тільки позитивними практичними особистими прикладами ми можемо навчити інших також стати більш еко-досвідченими”, – зазначає Юлія Тимчак.

Матеріал опублікований в рамках проєкту “Покращення контенту локальних медіа через розвиток комунікацій та медіаграмотності у громадах” за підтримки Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США. / Supported by the U.S. Embassy in Ukraine. The views of the authors do not necessarily reflect the official position of the U.S. Government.


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках – YouTube або Facebook або Twitter. Долучайтесь!


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!

Цей сайт використовує cookies