Поділитися успішним досвідом

Об’єднані громади запрошують поділитися успішним досвідом залучення місцевих мешканців до прийняття важливих рішень. Історії успіху збирає Громадянська мережа ОПОРА за Програмою «U-LEAD з Європою». Про це йдеться в офіційному повідомленні мережі ОПОРА.

В Україні на сьогоднішній день відбувається стрімкий процес децентралізації. Його успішність залежить як від влади, так і від готовності громади брати відповідальність за зміни на місцевому рівні. У сучасних реаліях складно ефективно управляти громадою без розуміння мешканцями процесів, які відбуваються в ній. Саме тому важливо, щоб представники влади залучали мешканців до процесу прийняття рішень за допомогою нових дієвих методів, які мотивують громаду йти на зустріч і спільно вирішувати проблемні питання. Тому в Україні збирають успішні історії про прийняття відповідальних рішень мешканцями об’єднаних громад.

Учасникам треба назвати ОТГ, де відбулася історія успіху. Описати її в довільній формі, не виходячи за межі однієї сторінки друкованого тексту. Не забудьте зазначити дані контактної особи.

Розповіді розмістять у цільових медіа. У подарунок дістанеться й комплект літератури, де представлять вдалі українські та закордонні приклади.

Свої історії успіху пропонують надсилати до 12 серпня 2018 року на електронну адресу halyna.seheda@gmail.com з приміткою «Історія успіху залучення громадян».

Усі умови для участі за посиланням https://bit.ly/2OuYt3o

Додаткова інформація – за тел.: (097) 705-23-66.

Проект впроваджує Всеукраїнська громадянська мережа ОПОРА у співпраці з польською фундацією «Лабораторія соціальних досліджень та інновацій «Сточня» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!

Цей сайт використовує cookies