Жителі Донеччини можуть отримати грошову допомогу від HEKS EPER

Деякі жителі Донецької області зможуть отримати грошову допомогу від благодійного фонду Євангельської Реформаторської церкви Швейцарії (HEKS EPER).

Одержувачів допомоги у розмірі 6600 гривень буде обрано серед соціально незахищених верств українців, які проживають у небезпечних регіонах.

Про це повідомили у пресслужбі ПриватБанку.

«Подати заявку на грошову допомогу можна лише особисто у пунктах реєстрації. Про відкриття пунктів реєстрації у зазначених областях організація повідомлятиме самостійно. Виплата буде здійснюватись через платіжну систему PrivatMoney. Кошти будуть автоматично перераховані на банківську картку або рахунок отримувача», — йдеться у повідомленні.

У разі, якщо в одержувача немає зареєстрованої банківської картки або при реєстрації неправильно вказані її реквізити, він отримує SMS з контрольним номером переказу PrivatMoney. За цим номером грошову допомогу через платіжну систему PrivatMoney можна отримати у:

  • Приват24,
  • терміналах самообслуговування,
  • банкоматі,
  • відділенні ПриватБанку;
  • за телефоном 3700.

Читайте також: Мешканців прифронтових регіонів забезпечать дровами до зими


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!

Цей сайт використовує cookies